outdoorable
Breathable protection

Breathable protection

Kies voor een ademende hoes.

Ben je zuinig op je spullen en wil je zo lang mogelijk genieten van je mooie tuinmeubelen? Kies dan voor Platinum AeroCover, breathable protection!

Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat onder de hoes.  De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij grote temperatuurverschillen en een hoge relatieve luchtvochtigheid ontstaat veel condens. Bijvoorbeeld bij regenachtig weer en in de herfst.

Platinum AeroCover is voorzien van een ademend membraan. Deze helpt vocht naar buiten te transporteren en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Dit is erg belangrijk om schimmelvorming op je tuinmeubel of parasol tegen te gaan en de levensduur ervan te verlengen.

Om de werking van het ademende membraan te bevorderen is het belangrijk dat er voldoen ruimte is tussen het meubel en de hoes. De Platinum AeroCover hoessteunset bieden een ultieme oplossing; met het paaltje creëer je ruimte tussen het meubel en de hoes en met de zandzakjes blijft de hoes op z’n plek.  

Nog meer Tips voor je tuinmeubelhoes