outdoorable

Gebruik & Onderhoud

Parasols

Wanneer je je parasol niet gebruikt, adviseren we om altijd een Platinum AeroCover parasolhoes te gebruiken. De parasolhoes beschermt tegen weersinvloeden, stof en vogelpoep. Hiermee blijft het doek schoon, wordt slijtage beperkt, verkleuring tegen gegaan en wordt de levensduur verlengd.

Let bij het inklappen van een parasol op dat de band over het frame valt en niet alleen over het doek. Op deze manier klappert de parasol niet in de wind en is risico op slijtage beperkt.

Schaduwdoeken

Controleer regelmatig alle bevestigingspunten en kijk of het doek extra spanning nodig heeft. Dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen. Wanneer het product langere tijd niet wordt gebruikt, in de winter, bij sterke wind of lang aanhoudende regen moet het worden afgebroken. 

AeroCover

Leg de hoes nooit plat op een tafelblad. Zorg voor afstand tussen de hoes en het blad door er een AeroCover afstandhouder onder te zetten. Creëer op dezelfde wijze ook altijd een hoogste punt zodat water van de hoes af kan glijden en er geen waterzakken kunnen ontstaan.

Trek het rijgkoord, waar mogelijk, om een poot van een tafel of stoel heen en trek deze aan om wegwaaien te voorkomen. Het rijgkoord kan op meerdere punten worden vastgezet.

Laat kussens nooit voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer goed kunnen doorluchten. Sla kussentassen binnen op. Zorg dat uw tuinmeubels / parasoldoek / kussens etc droog zijn alvorens deze af te dekken om schimmelvorming te voorkomen

Kijk voor meer informatie bij de Veelgestelde vragen.