outdoorable

Kantelbaarheid

Platinum parasols zijn enkel T1 of dubbel T2 kantelbaar. Kies voor een T2 parasol voor nog meer schaduw en gebruiksgemak want verplaatsen is niet meer nodig. Of kies voor de windstabiele Beaufort, niet kantelbaar maar extra stabiel op een winderige dag.

Enkel kantelbaar

Deze parasols kantelen achterover en zijn 360 graden draaibaar. Ze zijn te herkennen aan de aanduiding T1.

Dubbel kantelbaar

Deze parasols kantelen achterover, traploos zijwaarts en zijn 360 graden draaibaar. Deze parasols hebben een T2 aanduiding.

De Challenger T2 en Voyager T2 zweefparasols kunnen door hun dubbele kantelbaarheid met gemak in elke gewenste positie tegen de zon in gedraaid en gekanteld worden. Zonder de parasol te verplaatsen!  

Deze kenmerken in combinatie met de vele afmetingen zorgen van 's ochtends tot in de avond voor veel schaduw. Draai het doek tegen de zon in en kantel het bij een laagstaande zon. Geniet zorgeloos van een zonnige dag zonder de parasol te verplaatsen.

Beaufort

Beaufort is ontworpen voor situaties en locaties met meer wind zoals uitgestrekte tuinen en oevers van meren. Met veel aandacht voor vormgeving en bedieningsgemak biedt Beaufort meer veiligheid en comfort op een winderige dag. Deze zweefparasol is 360 graden draaibaar.