outdoorable

Platinum

Sun & Shade

Op zoek naar de perfecte manier voor verkoeling en comfort in je tuin, op je terras of balkon? Zoek niet verder en geniet in stijl met één van onze premium zweef- of middenstokparasols of schaduwdoeken.

Parasols

Ontsnap aan de zomerse hitte en creëer een aangename omgeving vol gezelligheid en ontspanning. Kies voor een zweef- of middenstokparasol van Dutch design met aandacht voor vormgeving, stabiliteit en bedieningsgemak.

Ontdek de collectie

Gebruik deze keuzehulp en kies de ideale zweefparasol.

parasol assistant

Elk terras is uniek, daarom bieden wij parasols in diverse vormen, afmetingen en kleuren. Kies de vorm die perfect bij jouw situatie past.

Kies jij voor enkel of dubbel kantelbaar? Ervaar extra schaduw en gebruiksgemak met een dubbelkantelbare parasol. Of kies je voor onze niet kantelbare windstabiele parasol, de Beaufort. In hoeveel richtingen wens jij de parasol te kantelen?

Schaduw­doeken

Ontdek de veelzijdigheid van een schaduwdoek en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en gezelligheid. Kies voor een Coolfit wind- en waterdoorlatend doek of één van de waterdichte Dreamsail schaduwdoeken.

Ontdek de collectie

Gebruik deze keuzehulp voor het schaduwdoek dat het beste bij jouw situatie past.

  1. 2: Vorm
shadesail assistant

Kies voor aangenaam ruimtelijk en verkoelend of wil je tijdens een zomers buitje onder het doek blijven zitten?

Welke vorm past het beste bij jouw buitenruimte?

Outdoor rolgordijnen

Naast het zonwerend effect zorgen de Coolfit outdoor rolgordijnen ook voor een intieme sfeer en privacy.  De stof heeft een open structuur en is water- en winddoorlatend. Monteer het rolgordijn tussen, onder of op het kozijn of de pergola. De rolgordijnen zijn ook uitstekend te combineren met het Flex frame voor een ultieme schaduwoplossing op je balkon.

Ontdek de collectie

Harmonicadoeken

Kies voor het verkoelende Coolfit harmonicadoek, water- en winddoorlatend of het Prosail doek zodat je ook tijdens een zomers buitje van je tuin kunt genieten. De harmonicadoeken worden inclusief bevestigingsmaterialen geleverd en zijn eenvoudig te installeren.

 

Ontdek de collectie

Pergola's

Houd je van een moderne strakke look in de tuin? Dan is de Optiva aluminium pergola uitermate geschikt. Of bouw je eigen houten pergola met behulp van de houtlijst en de pergola kits. 

Ontdek de collectie

Balkon oplossingen

Platinum biedt diverse balkonoplossingen zoals het Coolfit balkondoek dat eenvoudig aan elk type balkonreling kan worden bevestigd. Of het handige flex frame die in combinatie met een rolgordijn eenvoudig tussen de vloer en het plafond geklemd kunnen worden. 

Ontdek de collectie