outdoorable
Wat is een goede parasolvoet?

Wat is een goede parasolvoet?

Belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden.

Gewicht

Het gewicht van de parasolvoet is van essentieel belang om de stabiliteit van de parasol te waarborgen. Volg ons advies en zorg ervoor dat de voet voldoende gewicht heeft om de parasol op zijn plaats te houden.

Verplaatsbaarheid

Er zijn verschillende typen parasolvoeten beschikbaar zoals parasolvoeten met of zonder wielen en ingraafvoeten. Is verplaatsbaarheid belangrijk en wil jij op elk moment van de dag schaduw creëren? Of kies je voor de eenvoud van een ingraafvoet?

Materialen en uitstralingen

Parasolvoeten zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen en uitstralingen. Onze natuurstenen parasolvoeten zijn vervaardigd van speciaal geselecteerd graniet en worden gepolijst, gevlamd of gehamerd aangeboden.

De vulbare voeten van Ceramica hebben een premium uitstraling door de keramieken top. Een revolutionaire concept met de combinatie van stijl en kracht.

Indien je geen Platinum parasol hebt maar wel een Platinum voet overweegt, controleer dan of de parasol op de voet past. Indien nodig is er een adapter plaat beschikbaar om een stevige verbinding te garanderen.

Kies de juiste voet voor jouw situatie en geniet van zorgeloze schaduw.

Bekijk hier het assortiment Platinum parasolvoeten.

 

 

Nog meer Parasol inspiratie