outdoorable
Kies jij voor een Lisboa of Riva?

Kies jij voor een Lisboa of Riva?

Welke middenstok parasol is geschikt voor jou?

De eerste keuze is gemaakt, je wilt graag een Platinum middenstokparasol aanschaffen! Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen een Lisboa parasol en een Riva parasol? Aluminium of staal, in hoogte verstelbaar, doekspanners of baleinzakjes, easy-up of push-up. Ontzettend veel termen maar wat hoort nou bij welke parasol? We zetten het graag voor je op een rijtje.

Ben je op zoek naar een modern design en iets meer stevigheid dan ben je met onze Riva middenstok parasol aan het juiste adres. De dikkere paal en het aluminium frame zorgen voor net wat meer body bij deze parasol. Het parasoldoek is opgespannen met doekspanners, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Het assortiment is ontzettend ruim met veel opties in kleuren en afmetingen. Ook kun je bij de Riva kiezen voor ons premium Spuncrylic doek in klasse 4. Bekijk alle opties en foto’s op de productpagina van de Riva.

Of kies je voor onze middenstok Lisboa parasol. De parasol heeft een stalen frame en een iets minder dikke paal. De baleinen van het doek vinden hun uiteinde in baleinzakjes i.p.v. doekspanners. Een harstikke goed alternatief. De Lisboa is in hoogte verstelbaar en heeft een deelbare mast, waardoor deze buiten het seizoen makkelijk op te bergen is. Beschikbaar in 4 kleuren en 3 verschillende afmetingen. Bekijk alle opties en foto’s op de productpagina van de Lisboa.

Nog meer Parasol inspiratie