outdoorable
Kies jij voor een Challenger of Voyager?

Kies jij voor een Challenger of Voyager?

Welke zweefparasol is geschikt voor jou?

De eerste keuze is gemaakt, je wilt graag een Platinum zweefparasol aanschaffen! Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen een Challenger parasol en een Voyager parasol? Kies je voor doekspanners of baleinzakjes? Hoe dik moet de mast zijn? Ben je op zoek naar een Polyester of Spuncrylic doek? Wat hoort nou bij welke parasol? We zetten het graag voor je op een rijtje.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare parasol met een strakke afwerking van het doek? Dan ben je bij de Challenger aan het juiste adres. Met de dikkere mast en de sterke gegoten aluminium hendel  is de parasol uiterst stabiel. Het assortiment is ontzettend ruim met veel opties in kleuren (zo ook in onze nieuwe kleur Champagne) en afmetingen. De parasol is beschikbaar in stofklassen 3 en 4. Bekijk alle opties en foto’s op de productpagina van de Challenger.

Of kies je voor de zweefparasol die wat minder ruimte behoeft, maar wel de functionaliteit en het bedieningsgemak biedt waar de Platinum parasol bekend om staan. Uitermate geschikt voor een compact terras met 4 verschillende afmetingen. Bekijk alle opties en foto’s op de productpagina van de Voyager.

Nog meer Parasol inspiratie