outdoorable
Geniet langer van het buitenleven

Geniet langer van het buitenleven

Wat is een harmonicadoek?

Het weer is soms erg onvoorspelbaar. Is het heerlijk zonnig in de ochtend, trekt er ’s middags een bui over. Genieten van het buitenleven in de tuin of op het terras vinden we echter steeds belangrijker. Te veel zon is echter niet goed voor onze huid en soms is het ook gewoon te warm. Schaduwdoeken en harmonicadoeken zijn slimme oplossingen hiervoor. Betaalbaar, stijlvol en ze beschermen je tegen de zon. 

Wat is een harmonicadoek?

Een harmonicadoek is een schaduwdoek dat je gebruikt in een pergola. Bepaal je liever zelf de hoeveelheid schaduw dan ben je op zoek naar een harmonica schaduwdoek. Dit is een in- en uitschuifbaar systeem, vernoemd naar het instrument. 

De populariteit van onze doeken vloeit voort uit de kwaliteit, dat zie je ook aan de afwerking van onze doeken. De Prosail stof bestaat uit hoogwaardig acryl van 300gr/m2 en de Coolfit Harmonicadoeken bestaan uit 285g/m2 sterk geweven HDPE.

Waterdicht of waterafstotend?
Platinum heeft harmonicadoeken die waterafstotend zijn, zoals de Prosail harmonicadoeken. Coolfit harmonicadoeken zijn water- en wind doorlatend. Beide collecties zijn eenvoudig open en dicht te trekken, makkelijk te reinigen en de stof is van topkwaliteit! Op het waterdichte harmonicadoek krijgt u tot 3 jaar garantie op het doek! 

Pergola met waterdicht harmonicadoek
Onze Prosail waterproof harmonicadoeken zijn uitermate geschikt voor een pergola. We leveren ze los maar ook inclusief aluminium pergola, dan heb je gelijk het gehele pakket. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle look in uw tuin of terras. De pergola is trouwens in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

Nog meer Schaduwdoek inspiratie